ARİAD Geleneksel Eğitime Destek Konserlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

0
12

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Eğitime Destek Konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu yıl ki Konser 20 Eylül’de gerçekleştirilecek.

Arsuz’da bu yıl gerçekleştirilecek olan konser ile ilgili açıklamalarda bulunan Arsuz İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ağır; “Geleceğimiz olan genç öğrencilerimiz için 7. Eğitime destek konserimiz 20 Eylül Cuma günü Arsuz Fer Diamond’ta gerçekleşecek. İlk yılımızda Medeniyetler Korosu, ikinci yılımızda Çelik, üçüncü yılımızda Rubato, dördüncü yılımızda Sakiler, beşinci yılımızda Manuş Baba, 6. yılımızda Soydan Soydaş sahne almıştı.

Gerçekleşecek olan 7’inci eğitime destek konserimizde ise Greak Taverna ile YAĞMUR&NIKO sizlerle olacak.

Bu yıl belirlediğimiz şartları taşıyan 50 üniversite öğrencimize burs imkanı sağlayacağız. Burs sıralamasını şeffaf bir şekilde düzenlerken maddi durumu çok kötü olan, anne veya baba vefat etmiş ya da ayrılmış, ailesi üzerinde herhangi bir mal varlığı olmayan, dört yıllık üniversite okuyan, Arsuz ikametli öğrencilerimizi değerlendireceğiz.

Bu yolculukta desteklerini bizden esirgemeyen değerli eğitim gönüllülerine sonsuz teşekkürlerimizi borç biliyoruz. ‘Sen Ben Yok, Biz Varız’ İlkesiyle hareket edip gençlerimizin geleceğine yön verme arzusuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here