Antakya Belediyesi, TEOG Sınavına Hazırlık İçin 200 Öğrenciye Ücretsiz Kurs Veriyor

0
331

antakya belediyesi2Antakya Belediyesi eğitime katkı projesi çerçevesinde anlamlı bir uygulamaya imza attı. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) sınavına hazırlanan 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine ücretsiz kurs verildiğini müjdeledi.

Şu ana dek 60 öğrencinin kurs eğitimi almaya başladığını, bu yıl 200 öğrenci için kurs düzenleneceğini ifade eden Başkan Kimyeci, belediye hizmet binasında yapılacak kurslar için gönüllü öğretmenlerin görev aldığını belirtti.

Şu ana dek 60 öğrencinin belediye hizmet binasında tahsis edilen sınıflarda eğitim görmeye başladığını ve bu yıl için kontenjanın 200 öğrenci olduğunu vurgulayan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci; “Maddi durumu elverişsiz olan ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına yönelik olarak eğitime katkı projesi çerçevesinde yürüttüğümüz TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) sınavına hazırlanan 7. ve 8. Sınıf öğrencilerimize ücretsiz kurs sağlıyoruz. Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler ve Fen Bilgisi derslerinin yer aldığı bu kurslara gönüllü öğretmenlerimiz katkı veriyor. Bu konuda bizlere destek sağlayan tüm gönüllü öğretmenlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şu an itibariyle 60 öğrencimiz kurs görmeye başladı. Antakya Belediyesi olarak hedefimiz 200 öğrencimize ücretsiz kurs sağlamaktır. TEOG kurslarına katılım gösteren ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşım konusunda da destek veriyoruz” dedi.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada;  vatandaşların TEOG sınavına hazırlanan 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz kurslarla ilgili detaylı bilgiyi Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi’nin 221 93 40 (dâhili 1131) nolu telefonundan alabilecekleri belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here