Antakya Belediye Başkanı Kimyeci Hatay Valisi Topaca’yı Ziyaret Etti

0
53

kimyeci-vali ziyaretAntakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, beraberinde belediye meclis üyelerinden oluşan heyetle Hatay Valisi Ercan Topaca’ya ziyarette bulundu.

Başkan Kimyeci ziyarette Hatay Valiliği görevine atanan Ercan Topaca’ya yeni görevinde başarılar diledi. Hatay Valisi Ercan Topaca ile hoş sohbette bulunan Başkan Kimyeci ve beraberindeki ekip önce kendini tanıttı.

Ziyarette Antakya’nın geleceği ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulunan Başkan Kimyeci 6,5 aylık dönemde kent genelinde yürütülen çalışmalar ve Antakya’nın önümüzdeki yıllara en iyi şekilde hazırlanması için yapılacak hizmetler hakkında bilgiler sundu. Özellikle kentsel dönüşüm konusunda Antakya’nın örnek teşkil edeceğinin altını çizen Başkan Kimyeci; “Kentsel dönüşüm ile Emek ve Aksaray Mahallelerinde toplam 350 dönümlük alan yeniden imar edilecek. Bu proje ile Antakya’nın yüzü değişecek ve insanlarımız daha güzel, depreme dayanıklı modern binalarda, otoparkı, sosyal donatısı tamamlanmış, üst yapı çevre düzenlemesi yapılmış mekanlarda yaşamlarını sürdürme imkanına sahip olacak. Hükümetimiz bu konuda hassasiyetle hareket etmekte ve Türkiye Büyük Millet Meclisinden çıkarılan yasalar ile ne derece önem verdiğini açıkça göstermektedir” dedi.

Hatay Valisi Ercan Topaca, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve beraberindeki heyetin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Hatay, özellikle Antakya tarih bakımından geçmişi zengin bir yerleşim yeri. Bu hassasiyetle Antakya’nın tarihi dokusuna daha fazla sahip çıkılmalı. Antakya’da eski mekanların restoresine önem verilerek farklı bir boyut kazandırılmalı. Kentsel dönüşüm konusunda devlet olarak her zaman yanınızda olacağız. Kent insanının rahat yaşam sürmesi, daha güzel ve modern binalarda oturmaları hepimizin ortak hedefi. Bu konuda her türlü desteği vereceğiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here