Amansız Yarış Sürüyor!

0
42

spor-programSpor Toto 2. ve 3. Ligdeki temsilcilerimizi yarın zorlu karşılaşmalar bekliyor. Ligin alt sıralarında yer alan Körfez İskenderunspor ile Payas Belediyespor 1975, ligin alt sıralarından iyice uzaklaşmak isterken Hatayspor’da liderlik yarışından kopmak istemiyor.

İzmir deplasmanında yarın Altay ile karşılaşacak olan Körfez İskenderunspor, maç hazırlıklarını tamamlarken, Kırmızı-Lacivertli temsilcimizin bugün karşılaşmanın yapılacağı DYO Alsancak stadında hafif bir idman yapması ve dinlenmeye çekilmesi bekleniyor.

Liderliği Giresunspor’a kaptıran Hatayspor, geçen hafta da deplasmanda aldığı mağlubiyet ile liderle arasındaki puan farkını biraz açtı. Ligin son dört haftasına girildiği bu hafta yarın evinde Çankırıspor ile karşılaşacak olan Hatayspor, son maçları da alıp, liderin puan kaybetmesini bekleyecek.

Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen bir diğer takımımız olan Payas Belediyespor 1975, yarın deplasmanda Adıyamanspor ile karşılaşacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Payas Belediyespor 1975, kendisi gibi ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen rakibini evinden devirmek istiyor.

Ligin ikinci yarısında ortaya koyduğu iyi performans ile ligin orta sıralarına yerleşen ve rahat bir konumda olan Kırıkhanspor ise yarın evinde ligin üst sıralarını zorlayan Tuzlaspor’u konuk ediyor. Takım olarak galibiyete kenetlenen Kırıkhanspor, taraftar desteği rakibini evinde eli boş göndermek istiyor. Haftanın Programı Şöyle olacak: è è

Altay-İskenderun Demir Çelikspor

20 Nisan Pazar Saat: 14.30

Stat: DYO Alsancak

Zafer Koçbay, Turhan Akbaş, Kemal Elmas

Hatayspor-Çankırıspor

20 Nisan Pazar Saat: 14.30

Stat: Hatay Atatürk

İbrahim Halil İleri, Halil Kurt, Ömer Faruk Bakır

Adıyamanspor-Payas Belediyespor 1975

20 Nisan Pazar Saat: 14.30

Stat: Adıyaman Atatürk

Fahri Var, Süleyman Yavaşoğlu, Ufuk Altunbaş

Kırıkhanspor-Tuzlaspor

20 Nisan Pazar Saat: 14.30

Stat: Kırıkhan İlçe

Kadir Sağlam, Murat Şener, Mert Türk

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here