‘Amaç, Halka Hizmet!’

0
57

arsuz-belen ziyaretBelen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ile Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha Ortak Paydada Buluştu: “Amaç; Halka Hizmet”

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. Bir araya gelen iki başkan daha çok belediye hizmetleri konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken, ortak paydanın insana hizmet olduğunu vurguladı ve dostluk mesajları verdi. Belediyelerde hizmetlerin sürekliliğinin de vurgulandığı ziyarette, farklı siyasi partilerde de olsa iki başkanın samimi sohbeti dikkat çekti.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’yu ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten ve ziyareti dolayısıyla teşekkür eden Başkan Nazım Culha, Belen’in köklü tarihi ve manevi güzellikleri olan bir ilçe olduğuna dikkat çekti ve Arsuz’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu da kabulden dolayı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya teşekkür ederken, iki ilçe adına oldukça verimli bir ziyaret gerçekleştirdiğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here