Altınözü Yeni Havari Kilisesi Cemaati Başkan Savaş’ı Ziyaret Etti

0
360

altınözü kilisesi1Altınözü Yeni Havari Kilisesi Cemaati Başkanı ve Ruhani Lideri Gazal Horozoğlu ve beraberindeki heyet Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ziyarette bulundu. Ziyarete Horozoğlu’nun yanı sıra Altınözü Sarılar Mahallesi Papazı Buloz Bahçeci, Zabıta emeklisi Cabbur Dağlı, esnaf Nizam Dağlıoğlu katılım gösterdi.

Altınözü Yeni Havari Kilisesi Cemaati Başkanı ve Ruhani Lideri Gazal Horozoğlu ziyarette yaptığı açıklamada, Reyhanlı’da gerçekleşen saldırıdan ötürü büyük üzüntü duyduklarını, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlara acil şifalar dilediklerini, bu alçakça saldırıyı şiddetle kınadıklarını, Hatay’ın ve ülkemizin birlik, beraberlik ve dayanışma bağlarını, sevgi ortamını hiç kimsenin bozamayacağını belirtti.

Altınözü Yeni Havari Kilisesi Cemaati’nin anlamlı ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da; “Reyhanlı’da gerçekleşen hain ve alçakça saldırıdan dolayı derin bir üzüntü içindeyiz. Ancak bu hain saldırı şehrimizde var olan birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını asla etkilemeyecektir. Bu coğrafya ve bu şehrin insanı birbirine sevgiyle bağlıdır. Tarih boyunca olduğu gibi bundan sonra hangi dinden, hangi dilden, hangi mezhepten, hangi etnik unsurdan olursa olsun birbirimize daha sıkı sarılacağız, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here