Altay Deplasmanından 1 Puanla Döndü!

0
53

idçspor12Rakibi Karşısında 60 dakika 10 Kişi Mücadele eden Körfez İskenderunspor, sahadan 1 puan alarak ayrıldı ve haftayı karlı kapattı…

Stat: Alsancak

Hakemler: Zafer Koçbay**, Turhan Akbaş**, Kemal Elmas**

Altay: Mert Can**, Yüksel**, Alihan**, İsmet**, Selçuk**, Cihan** (Dk. 66 Tufan*), Sercan** (Dk.76 Metin*), Mesut **, Emrah**, Mithat**, Abdülkadir* (Dk. 46 Hüsamettin*)

Körfez İskenderunspor (İDÇspor): Kadir***, Onur***, Mehmet***, Halil İbrahim***, Arda***, Doğan***, Mustafa Soytaş*, Serdar* (Dk. 46 Mustafa Serkan**), Fatih* (Dk. 34 Deniz**), Salih***, Hamza** (Dk.86 Ömer*)

Kırmızı Kart: Dk.31 Mustafa Soytaş ( Körfez İskenderunspor )

Sarı Kartlar: Alihan, Hüsamettin, Sercan (Altay), Arda, Mustafa Soytaş ( Körfez İskenderunspor)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan temsilcimiz Körfez İskenderunspor, deplasmanda karşılaştığı Altay maçında 31. dakika Mustafa Soytaş’ın ikinci sarı karttan oyun dışı kalması ile karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. Zorlu geçen karşılaşma golsüz berabere bitince temsilcimiz evine 1 puanla döndü.

Taraftar desteğini arkasına alarak sahaya çıkan ev sahibi Altay karşısında iyi bir futbol ortaya koyan Körfez İskenderunspor, karşılaşmanın henüz 8. dakikasında gole çok yaklaştı. Mustafa Soytaş’ın ortasında Hamza topu kafa ile kaleye gönderdi, kaleci Mert Can iyi uzandı ve topu kornere çeldi.

29. dakikasında ceza alanına yakın bir yerden serbest atış kazanan Körfez İskenderunspor’da topun başına geçen Doğan’ın yaklaşık 25 metreden sert şutunu kaleci Mert Can yine tokatlayarak son anda kornere çıkardı. 31. dakikada ise Sercan’a sert giren ve sarı kartı olan Mustafa Soytaş, ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı. Mustafa’nın oyundan atılması ile temsilcimiz kalan 60 dakikayı 10 kişi sürdürmek zorunda kaldı.

İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında karşılıklı ataklarla geçti. Her iki takım da yakaladıkları pozisyonları gole çeviremeyince, karşılaşma başladığı gibi bitti. Körfez İskenderunspor, zorlu deplasmandan en azından 1 puan kazanmanın mutluluğu ile kentte döndü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here