Alper Kuyumculuk, Nezih Bir Katılımla Hizmete Girdi

0
19

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Samet Topçu’nun evladı Alper Topçu’nun ‘Alper Kuyumculuk’ adlı işletmesi, nezih bir katılım, hayır ve uğur temennileriyle, Onur Kuyumcular Çarşısında hizmete girdi.

Açılışa İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Kuyumcular ve Saatçiler Odası yönetimi, kuyumcu dostları ile diğer seçkin konuklar katıldılar. Açılış sonrası Başkan Uğur Fırat, genç kuyumcu Alper Topçu’ya çerçeveli bir Ayetül Kürsü de hediye etti.

Sembolik kurdele müştereken kesilirken, Oda Başkanı Uğur Fırat, Alper Kuyumculuğa, diğer üyelere dilediği hayırlı ve bereketli kazançlar temennisi tekrarladı. İTSO Başkanı Levent Yılmaz da deprem sonrası her açılan yeni iş yeriyle mutlu olduklarını ve moral bulduklarını ifade etti.

Baba Samet Topçu, yaptığı konuşmada; “Sorumluluk alan oğluma güveniyorum. İşinin hakkını vereceğine ve işletmesini makul zamanda daha iyi yerlere getireceğine inanıyorum. Bizi bu anlamlı günde yalnız bırakmayan oda başkanım Uğur Fırat, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, diğer üye dostlarım, bir birinden değerli tüm konuklara şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Genç Kuyumcu Alper Topçu ise başta Başkan Uğur Fırat olmak üzere tüm katılımcı ve destekçileri teşekkür ederek; “Babam Samet Topçu’dan sonra ben Alper Topçu olarak bu kez adımı taşıyan bir mekanda sektöre hizmet vereceğim. Dolayısıyla kuyum sektörüne Topçu Ailesi olarak hizmet vermenin gururunu yaşayacağız. Bize bu gururu yaşatan herkese çok teşekkür ediyor, diğer esnaflarımızı da hayırlı işler diliyorum” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here