Almer Group Bölgemizde de Ses Getirdi!

0
901

almer group1Ülkemizin hemen her yerinde şubesi bulunan, insan ve çevre sağlığına önem veren Almer Group’un Kurucusu Çevre Yüksek Mühendisi Yusuf Pehlivan, önceki günlerde şehrimizdeydi. Pehlivan öncelikle Antakya’ya giderek, burada Hatay Orman Bölge İşletmeciliği Kadastro Komisyon Başkanı Orman Müh. Murat Kaya’yı ziyaret etti. Daha sonra da görevine yeni başlayan Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halil Ergin’i de makamında ziyaret ederek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Almer Group Kurucusu Çevre Yüksek Mühendisi Yusuf Pehlivan ve beraberindeki heyet İskenderun Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde bir de toplantıya katıldılar. Toplantıdan önce Bölge Müdürü Ahmet Dokgöz ile tanışılıp kısa bir görüşme yapan Almer Group yöneticilerinin nezaket kurallarına ne denli dikkat ettikleri de gözlerden kaçmadı.

almer group2

Ayak sesleri çok önceden duyulan Almer Group; kendilerine bağlı bulunan Almer Proje (Çevre Danışmanlık Hizmetleri), Ankalab (Çevre Laboratuarı) ve Başaran (İş Sağlığı ve Güvenliği) gibi şirketleriyle, insan ve çevre sağlığına verdiği önemden dolayı bölgemizde de ses getirdi.

Almer Group yöneticileri, bakir bölgemizde, bu şirketlerle faaliyet gösterip, azami gayreti sarf edeceklerini, insan ve çevre sağlığına katkıda bulunacakları konusunda sözler de verdiler.

Özel Haber: Öcal Çulcuoğlu

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here