Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş Adamları Derneği Tanıtım Toplantısı

0
187

atsiad tanıtım1Başkan Dingil; “Yatırımcıların Her Zaman Yanındayız”

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş Adamları Derneği (ATSİAD)’nin düzenlemiş olduğu tanıtım toplantısına katıldı.

Düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin vazgeçilmez öğeleri olduğunu belirterek; “Bizler her zaman sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine, fikirlerine, önerilerine sıcak bakıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak halledemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur. Hepimizin bir tek ortak amacı var, o da İskenderun’a hizmet etmektir. Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş Adamları Derneğinin de İskenderun’a faydalı çalışmalar yapacağına yürekten inanıyorum” dedi.

atsiad tanıtım2

Yatırımcıların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Seyfi Dingil; “İskenderun ekonomik, sosyal, kültürel yönden büyük bir gelişme içerisindedir. İskenderun deniziyle, limanıyla, sanayisiyle, Türkiye’nin parlayan bir yıldızı konumundadır. Bu anlamda bizler de belediye olarak memleketimizin daha ileri gitmesi adına projeler üretiyoruz. Burada tek bir amacımız var, İskenderun’u çağdaş, modern ve kalkınmış bir hale getirmektir. Bu anlamda herkese önemli görevler düşmektedir. Tekrar hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Düzenlenen toplantıya İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Toplantı sohbet ortamında devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here