Ak Parti Hatay Milletvekili Karasayar’ın Halkla Buluşması

0
98

orhan karasayar3“Seçmenimizden Gelen Talepler Seçim Beyannamemize Yansıdı”

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacaklarını belirtti. Milletvekili Karasayar, seçim gezileri kapsamında mahalle muhtarlarını, STK’ları ve vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Tek başına iktidarın 13 yıl boyunca Ak Parti döneminde Türkiye’ye neler kazandırdığını bütün ülkenin bildiğini ifade eden Milletvekili Karasayar; “Dar gelirli kesimin sıkıntılarının giderilmesi noktasında Başbakanımız önemli müjdeler verdi. Ak Parti 2002 yılında iktidara geldiğinden bugüne kadar özellikle dar gelirli kesimler için her zaman çok önemli hizmetler yaptı.

orhan karasayar4

Fakat son birkaç yıl içerisinde özellikle emekli kesimi, esnaf kesimi, işçi kesimi, ziraatla uğraşan geniş bir kesim var. Farklı kesimlerin çeşitli sıkıntıları vardı. Bunları görüyorduk. Ve bunlarında yansıması olarak bir seçim beyannamesi açıklandı. Bu kesimlerin hayat seviyelerinin daha iyileşmesi noktasında gerçekten önemli müjdeler verildi. Özellikle asgari ücretin 1300 TL ye çıkarılması çok önemli” dedi.

Gençlerin İnternet gereksinimlerinin devletin karşılamasının çok güzel olduğunu kaydeden Milletvekili Karasayar, seçim beyannamelerindeki vaatlerden kısaca söz etti. Karasayar; “Gübrede KDV’nin kaldırılması çok önemli. Özellikle hayvancılıkla uğraşan kesimi çok rahatlatacaktır. Her kesimden çok geniş vaatler var.

orhan karasayar5

AK Parti daha kurulduğu gün insanı yaşat ki devlet yaşasın mantığından hareket ederek yola çıkmıştır. Ve açıklanan seçim beyannamemizde de bunun bire bir yansıması gözlenmiştir. Şimdi tabi 7 Haziran seçimlerinde ve sonrasında sahada seçmenimizden bire bir gelen taleplerin hepsi seçim beyannamemize yansıtılmıştır. Hayatın her alanına dokunan, insanımıza dokunan bir seçim beyannamesidir. Hepsi de gerçekleştirilebilir bir beyannamedir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here