Ak Parti Adayı Alğan, Belen’de Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi

0
231

mehmet alğan26“Esnaf ve Sanatkarın Temsilcisi Olacağım”

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Dağlı ve beraberinde Ak Parti Belen Kadın Kolları ile birlikte, Belen’de bir dizi esnaf ziyaretinde bulundu. Alğan’ın seçim ziyaretlerindeki ilk durağı Belen Halk Eğitim merkezi müdürlüğü oldu.

Ardından Belen’de yapı malzemesi, inşaat, market, restoran, çeşitli donanım satışı yapan birçok işletmeyi ziyaret eden Ak Parti heyeti ve Mehmet Alğan, seçim çalışmalarında Belen halkının takdirini topladı. Kıcı, Çakallı, Gedik başta olmak üzere Belen’de esnafla sohbet eden Alğan, partisi Ak Parti’ye destek istedi.

Mehmet Alğan’ın genç ve dinamik olmasının bölge için bir şans, gençler için ise önemli bir örnek oluşturduğunu anlatan Belen halkı, Ak Parti milletvekili adayı Mehmet Alğan’ı mecliste görmek istediklerini, gençlerin sesi soluğu olmasını isteyerek Alğan’a başarılar dilediler.

mehmet alğan27

Esnafın sorunlarını dinleyen Aday Mehmet Alğan, Belen Belediyesi’nin verdiği hizmetlerin ölçme ve değerlendirmesine ilişkin halkın nabzını tuttu. Beraberinde Belen Belediye Başkanı Vurucu’nun da bulunması dolayısıyla halkı birlikte dinleyen Alğan, Vurucu ve Dağlı, Belen halkına en iyi hizmeti vermenin yarışında olduklarını halkın varsa sorunlarının çözüme ulaştırılması için gayretlerinin devam edeceğini söyledi.

Esnafın ve sanatkârın temsilcisi olacağını belirten Mehmet Alğan,  esnafın sorunlarını bildiğini belirterek; “İnşallah 7 Haziran’dan sonra da esnafımıza partimiz daha geniş imkânlar sunacak. Mecliste esnaf ve sanatkârımızı en iyi şekilde temsil edeceğim. Bölgemin insanını en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here