Ağca’dan Körfez Ekibine Moral Ziyareti!

0
92

uğur ağca19Körfez İskenderunspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı 1461 Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor…

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı 1461 Trabzonspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde aralıksız sürdürüyor.

İskenderun 5 Temmuz stadında yapılan son antrenmanı CHP Hatay Milletvekili Aday  Adayı Uğur Ağca, Kulüp Başkanı Kazım Aydın, Genel Kaptan Ersin Coşan, Kulüp Müdürü Mevlüt Küçük ve  bir gurup taraftar topluluğuyla birlikte izledi.

Hafta sonu yapılacak 1461 Trabzonspor karşılaşması öncesinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte antrenmanı  izleyen Milletvekili Aday Adayı Ağca, takıma Trabzo deplasmanında başarılar diledi. Ağca; “Ben buraya siyasi amaçla değil, işadamı olarak geldim. Takımların düştüğü maddi sorunları yakinen bilenlerden biriyim. İş adamları olarak Körfez İskenderunspor’umuza gereken desteğin verilmesi gerekiyor. Ben bu memleketin bir evladı olarak her zaman destek vermeye hazırım. Hafta sonunda yapılacak olan karşılaşmada Körfez İskenderunspor’a başarılar dilerim” diye konuştu. Ağca, antrenman sonunda futbolculara baklava da ikram etti.

uğur ağca20

Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın ise; “1461 Trabzon karşılaşması öncesinde takımımızın  idmanını izleyerek destek veren CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı ve aynı zamanda da bölgemizin saygın  iş adamlarımızdan  Uğur Ağca’ya teşekkür ederiz” dedi.

Körfez Ekibi 13. Sırada Yer Alıyor

Ev sahibi 1461 Trabzon ligde oynadığı 29 maçta 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 9 yenilgi ile topladığı 42 puanla 7. sırada bulunurken, Körfez İskenderunspor, oynadığı 29 maçta 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile topladığı 34 puanla 13. sırada bulunuyor. Körfez İskenderunspor maçlarda attığı 29 gole karşı kalesinde 36 gol görerek eksi 7 averaja sahip.

Turuncu-Mavililer, Cumartesi günü karşılaşacağı 1461 Trabzonspor maçının son provasını bugün yapacak ve daha sonra bu önemli maç için Trabzon’a gidecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here