“AB Emperyalizmi Türkiye’ye Diz Çökertemez”

0
79

vatan partisi açıklama12Vatan Partisi Hatay Milletvekili Adayı Emilhan Güçlü, Ermeni Soykırımının önceki gün AB Parlamentosunda Onaylanmasını Eleştirdi

Vatan Partisi Hatay Milletvekili Adayı Emilhan Güçlü, 15.04.2015 tarihinde gerçekleşen Avrupa Birliği Parlamentosu’nda sözde Ermeni Soykırımının AİHM mahkemesinin kararına rağmen onaylandığını duyurdu.

Alınan bu kararlardan hükümetin de payı olduğunu savunan Güçlü, tarihi yalanları yıkacaklarını vurgulayarak; “Bu emperyalist yalanı onaylayan Avrupa Parlamentosu aldığı kararla Papa’nın gericiliğine ve gafletine ortak olmuştur. Papa ve Avrupa Parlamentosu’nun kararının arkasında Amerikan emperyalizminin olduğu açıktır. Alınan bu kararda AKP iktidarının da payı vardır. Hükümet olarak bu konuya yeterli özeni göstermeyen AKP iktidarıdır. Lozanlarda Berlinlerde yürürken bizi arkamızdan hançerleyenler Tayyip Erdoğanlardır.

100 yıl önce vatanımızı bölmek için yapılanlar 100 yıl sonra bugün yine tezgâhlanmaktadır. Vatan Partisi, 10 yıllık mücadele ile bu yalanı bitirmiştir. Avrupa Parlamentosu kendi hukukunu çiğnediği için pişman olacaktır. Tarihe ve hukuka kazık atmaya çalışan Parlamento, kendi mahkemesinin verdiği kararın altında kalacaktır. AB emperyalizmi Türkiye’ye diz çökertemez. Tarih kitaplarında çocuklarımıza bu yalan öğretilmeyecektir. Milletimizi bu yalanla lekelemelerine izin vermeyeceğiz. Yalanlarını tarihin çöplüğüne gömeceğiz. Milletimize söz veriyoruz. Üreten, birleşen bir Türkiye kuracağız. Bölücü ve gerici tarihi yalanları yıkacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here