A Milli Futbol Takımımız Çeyrek Finalde

0
12

2024 Avrupa Şampiyonasında Son 16 Turunda Güçlü Rakibi Avusturya’yı 2-1 Mağlup Eden Türk Milli Takımının Çeyrek Finaldeki Rakibi ise Hollanda Oldu

A Milli Futbol Takımımız 2024 Avrupa Şampiyonasında son 16 turunda güçlü rakibi Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek Çeyrek Finale yükseldi. Türk Milli Takımımızın gollerini 1 ve 59. dakikalarda Merih Demiral atarken, Avusturya’nın tek sayısını 66. dakikada Gregoristsch attı.

2024 Avrupa Şampiyonasında Çeyrek Finaldeyiz. A Milli Futbol Takımımız maçın favorisi olarak gösterilen Avusturya Milli Takımını 2-1 mağlup etti ve çeyrek finale ismini yazdırdı.

Mert Günok, Kurtarışlarıyla Maça Damgasını Vurdu

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek büyük bir başarıya daha imza atarken, 2 gol atan Merih Demiral’ın yanı sıra Kalecimiz Mert Günok da yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurdu. Mert özellikle 90+4. dakikada yüreklerin ağza geldiği pozisyonda yaptığı kurtarışla millilere turu getiren isimlerden oldu.

Avusturya’yı 2-1 geçerek bir üst tura kalan Milli Takımımızın çeyrek finaldeki rakibi ise Hollanda oldu. Tarihi Maç 6 Temmuz’da oynanacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here