Kaymakam Özyiğit; “Berat Kandili Merhamet İstemek İçin Büyük Bir Fırsattır”

0
113

kaymakam özyiğit (3)İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, bu gece idrak edilecek olan Berat Kandili nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Kandil gecelerinin insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel geceler olduğunu vurgulayan Kaymakam Özyiğit; “Mübarek Üç aylar içerisinde yer alan ve içinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran, On bir ayın sultanı Ramazan ayının habercisi ve müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’ne eriştiğimiz şu günlerde bu anlamlı günün sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Berat Kandili manevi dünyamızı yeniden imar edip güzelleştirmemize vesile olmak, milli ve manevi değerlerimizi daha da güçlendirerek yeni bir hayat sunmak, Yüce Yaratan’la olan bağımızı yeniden gözden geçirmek, şefaat ve merhamet istemek için büyük bir fırsattır. Bu gecelerin feyiz ve bereketlerinden istifade etmeliyiz. Toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı daha da pekiştirmeliyiz. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Bütün insanlığa, İslam âlemine, devletimize, necip milletimize, şehitlerimize ve güvenlik kuvvetlerimize hayır dualarında bulunmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek ve anlamlı gecenin, İlçemize, Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here