İkem Koleji Masa Tenisi Takımı Yarı Finalde!

0
238

ikem-masa tenisi1Isparta’da gerçekleştirilen “Türkiye Anadolu Ligi Masatenisi Çeyrek Final Müsabakaları”na katılan Özel İKEM Koleji Masa tenisi takımı büyük başarı elde etti. Takım oyuncuları Mahmut Hopur, Berkem Doğan ve Kaan Polat, göstermiş oldukları performans ile yarı finale yükselmeye hak kazandılar.

Müsabakalardaki ilk maç Mersin grubu ile yapıldı. İKEM Koleji Takımı Mersin grubunu 3-0, ardından Konya grubunu da 3-2 yendiler. İki galibiyetle gruptan çıkmayı garantileyen takım, Aksaray grubunu da yenerek gruptan lider olarak çıkmayı başardı. Özel İKEM Koleji Masatenisi takımı, Hatay’ı temsilen katıldığı turnuvada üst tura çıkarak şehrimizi yarı finallerde temsil etmeye hak kazandı.

Masa Tenisi Antrenörü Özgür Doğan, katkılarından dolayı Özel İKEM Koleji Kurucu-Müdür Levent Hakkı Yılmaz’a ve Arsuz Halk Eğitim Müdürü Kasım Andı’ya teşekkür etti.

Yarıyıl tatilinin bittiği ve okulların yeniden eğitime başladığı günde Özel İKEM Koleji Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen törende masa tenisinde üstün başarı gösteren öğrencilere madalyaları Okul Müdürü Galip Şener tarafından takdim edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here