Kırıkhanspor, Gölbaşıspor’a Puan Kaptırdı

0
132

kırıkhanspor58Spor Toto 3. Lig 1. Gruptda mücadele eden ilimiz temsilcisi Kırıkhanspor, kendi saha ve seyircisi önünde Gölbaşıspor ile 0-0 berabere kalarak, taraftarını üzdü. Ahmet Eşref Sarı, Musa Yılmaz ile Okan Barçın hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmayı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve kalabalık seyirci topluluğu izledi.

Maça mutlak galibiyet için çıkan Kırıkhanspor’un ileri uç adamları ellerine geçirdikleri önemli gollük pozisyonlardan yararlanamadı. Alınan bu sonucun ardından Kırıkhanspor, 2 maç eksiğiyle puanını 23’e çıkarttı. Sarı-Lacivertli ekibin, 16. sıradaki yerinden kurtulmak için önümüzdeki haftalarda daha istekli bir futbol sergilemesi gerekiyor

Kızılcabölük, Erzin Belediyespor’u Eli Boş Gönderdi

Öte yandan, 3. Lig 1. Gruptaki diğer temsilcimiz Erzin Belediyespor, deplasmanda yapılan karşılaşmada Kızılcabölükspor’a 1-0 mağlup oldu. Son haftalarda başarılı bir grafik çizen Erzin ekibinin aldığı bu mağlubiyet Turuncu-Mavili camiada üzüntü yarattı. Zirve takibindeki ev sahibi Kızılcabölükspor’un tek golünü 52. dakikada Hakan Akman attı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here