Gençlerle Birlikte Vakit Geçirdi!

0
98

gençlik hizmetleri1Kaymakam Özyiğit, İskenderun Gençlik Merkezi’ni Ziyaret Etti

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, Gençlik Merkezince yürütülen hizmetler ile Sosyal Destek Programı kapsamında faaliyette bulunulan kursları yerinde inceledi.

Kaymakam Özyiğit, ziyaret esnasında Gençlik Merkezi kurslarına katılan gençlerle birlikte bir süre sohbet etti. Özyiğit, spor salonunda vakit geçiren bir grup gencin oyunlarına dâhil olarak onlarla birlikte voleybol ve basketbol maçı da yaptı.

gençlik hizmetleri2

Gençlerle oldukça yakından ilgilenen Kaymakam Özyiğit, Gençlik Merkezi üyeleri ile bir süre sohbet ederek, onlara gelecekteki planlarına yönelik çeşitli tavsiyelerde bulundu. Yapılan sohbetin ardından Kaymakam Özyiğit, Daire Müdürleri, Gençlik Merkezi Üyeleri tarafından pasta kesimi yapılarak, günün anısına fotoğraf çekildi.

Kaymakam Özyiğit’in ziyareti esnasında, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım ile Gençlik Merkezi çalışanları hazır bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here