Alğan; “Size Kardeş Olmaya Geldim”

0
144

mehmet alğan22Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Alğan Reyhanlılılarla Buluştu

Ak Parti Hatay Milletvekili adayı Mehmet Alğan seçim gezilerine Reyhanlı ilçesi ile devam etti. Alğan, Reyhanlı’nın yalnız olmadığını ve Reyhanlı’ya kardeş olmaya geldiğini belirtti.

Ak Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mustafa Yıldız ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı toplantılarda yoğun bir ilgiyle karşılanan Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Alğan; “Beni onure ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Reyhanlı’nın benim kalbimde yeri başka, burası tüm yaşananlara rağmen dimdik ayakta, bende bu güzel ilçemin tüm sıkıntılarında tüm projelerinde yanlarında olacağım, ben sizlerin vekiliyim, gençlerin vekiliyim” dedi.

mehmet alğan23

Hatay’ın sınır kapılarıyla, deniziyle, limanıyla, demir yoluyla, turizm alanlarıyla, demir-çelik fabrikalarıyla, tarımıyla, çok özel bir şehir olduğunu kaydeden Milletvekili Adayı Alğan; “Allah’ın izniyle Hassa tünelinin açılmasıyla ve birçok projenin hayata geçirilmesiyle, Hatay’ın Türkiye’nin en gözde şehirlerinden biri olacağına kalben inanıyorum. Bizler sizlerin yanına oy istemeye gelmedik. Türkiye üzerindeki kara bulutların tekrar gelmemesi için geldik. Allah’a şükürler olsun ki halkımız bunları görüyor ve 9 seçimdir bize sırtımızı yaslayacak gücü veriyor. Bizler artık sadece Türkiye’de değil dünyada kim bize el uzatıyorsa o eli havada bırakmıyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here