Dr. Riyat Kırmızıoğlu Karaağaç Mahallesi Salı Pazarı’nı Ziyaret Etti

0
155

riyad kırmızıoğlu40‘Vatandaş, Birçok Sebze ve Meyvenin Yanına Yaklaşamıyor!’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, halkla iç içe olmaya, onların dertlerini, sorunlarını ve beklentilerini dinlemeye devam ediyor. Çalışma programı dahilinde Karaağaç Mahallesi Salı Pazarı’nı ziyaret eden Kırmızıoğlu, pazar esnafıyla ve alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti, dertlerini dinledi.

Vatandaşın sorunlarını dinlerken, fiyatların yüksekliği gibi bazı şikayetlerini de not alan CHP Hatay Milletvekili Adayı Kırmızıoğlu, CHP iktidarında sorunların tümüyle ortadan kalkacağı sözünü verirken, fiyatların yüksekliğinden ötürü vatandaşların pazara sadece temel ihtiyaçlarını almaya gittiklerini ve bu ihtiyaçların dahi birçoğunu ya az alarak ya da hiç alamadan evlerine döndüklerini de söyledi.

İnsanların doğru ve sağlıklı bir şekilde beslenmeleri için yaş sebze ve meyve tüketmek zorunda olduklarına da dikkat çeken Dr. Kırmızıoğlu; “Vatandaşlar, birçok sebze ve meyvenin yanına yaklaşamaz hale gelmiş. Fiyatlar yüksek, hormonlu ürünler tezgâhlarda bolca var. Halkın sağlığının hiçe sayıldığı günleri yaşıyoruz.

riyad kırmızıoğlu41

Her anne evlatlarının sağlıklı büyümesi için birkaç çeşit sebze ve meyve almak durumunda iken, bu fiyatlarla bunu yapabildiklerini söyleyemeyiz. Vatandaşlar, her mutfakta bulunması gereken, hemen her yemekte kullanılan temel gıda maddelerini dahi alırken sıkıntı çekiyorlar. Böyle bir tabloda sağlıklı bireyler yetişmesi mümkün müdür?” diyerek sitemini dile getirdi.

Temel Ürünleri Dahi Almakta Zorlanıyoruz

Eskisi gibi alış veriş yapamadıkları için üzgün olduklarını belirten vatandaşlar ise CHP Hatay Milletvekili Adayı Kırmızıoğlu’na sitemlerini iletirken, çocuklarının yemek istediği birçok meyveyi fiyatların astronomik düzeyde olmasından dolayı alamadıklarını da kaydettiler.

Her evin ihtiyacı olan soğan ve patates gibi temel ürünleri dahi alırken az-az almaya çalıştıklarını ifade eden birçok ev hanımı; “Eskiden fiyatlar uygundu. Lüks olarak gördüğümüz bazı meyve ve sebzeleri az alırdık, çocuklarımıza bölüştürürdük. Şimdi ise her evde bulunması zorunlu, her yemekte kullandığımız temel ihtiyaçlarımızı dahi karşılarken zorlanıyoruz” diyerek, Kırmızıoğlu’ndan CHP iktidarında bu olumsuz tablonun vatandaş lehine dönüştürülmesini de istediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here