Milli İttifak Hatay’da Seçim Startını Verdi!

0
118

milli ittifak2Çalışkan; “Necmettin Erbakan ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun İzinde Bir İttifak Gerçekleştirdik”

Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından oluşturulan “Milli İttifak” Hatay Kadın Kolları, düzenlediği il divan toplantısı ile seçim startını verdi.

Saadet Partisi Hatay il binasında düzenlenen, heyecanın, coşkunun had safhada olduğu, yoğun katılımın sağlandığı divana Milli İttifak Hatay Milletvekili adayları Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Nevin Zeytineli, Atilla Erol, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Nimet Seferoğlu, Milli İttifak Hanımlar Bölge Sorumlusu Yasemin Kapukaya, il yönetimi ve birçok davetli misafir katıldı.

Milli İttifak Milletvekili adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan programın basın toplantısı bölümünde yaptığı açıklamada, Siyasi faaliyetlerimizin başarısında hanım kardeşlerimizin çalışma ve gayretleri ile büyük pay sahibi olacağını belirterek, önemli bir seçimin startını verdiklerini söyledi.

milli ittifak3

Çalışkan; “Uzun yıllardan beri milletimizin heyecanla beklediği, Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinde bir ittifak gerçekleştirdik. Onların açtığı yolda hep birlikte yürüyeceğiz. Bu iş birliği iyi niyetle ve kardeşlik duyguları ile gerçekleştiği sürece hayırlar getirecektir” dedi.

Geçmişte başarı ile sonuçlanan ittifaklardan da bahseden Çalışkan’ın konuşmasından sonra hanımlar il divan toplantısı kadınlar arasında coşku ile devam etti.

Çizgimiz Haktan Adaletten Yanadır

Milli İttifak’ın ikinci sıra milletvekili adayı Nevin Zeytineli ise yaptığı açıklamada; “Saadet Partisi ile yaptığımız Milli İttifakın Hatay’ımız için güzel sonuçlar getireceğini ümit ediyoruz. Çizgimiz ve ölçümüz haktan, adaletten yanadır” dedi.

Saadet Partisi Genel Bölge Sorumlusu Yasemin Kapukaya da; “Adil düzen nizamını kurmak için elimizden gelen çalışmayı yapacağımızın sözünü verip, çalışmalarımızı Habil’in kurbanını süslediği gibi en güzel şekilde yapacağız” diye konuştu.

Programda daha sonra hanımlar arası il ve ilçe başkanlarının sunumları, sinevizyon gösterimi ve seçim çalışmaları hakkında doküman ve bilgilerin sunulması ile devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here