Hatayspor’da Üzüntü!

0
76

hatayspor taraftar5Geçtiğimiz hafta sonu evinde oynadığı Aydınspor maçında puan kaybeden lider Hatayspor’da üzüntü hakim. Dün basın toplantısı düzenleyen Hatayspor Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, kaybettikleri puanların kendilerini şampiyonluk hedefinden uzaklaştırmayacağını belirtti.

Aydınspor maçında ortaya konan kötü oyundan dolayı üzgün olduklarını dile getiren Basın Sözcüsü Ergin; “Takımımız her maça galibiyet hedefiyle hazırlanır ve 3 puan kazanma adına sahaya çıkar. Fakat futbolcularımız tasarlanan oyunu sahaya yansıtamadı. 3 puanı elde etmek için gerek futbol gerekse mücadele yönünden tasarladığı oyun sistemini sahaya yansıtamadığı için maçta berabere kalarak 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Şampiyonluk yolunda bazen böyle kayıplar olur, fakat kaybettiğimiz puanlar hiçbir zaman bizi yolumuzdan alıkoymayacaktır. Hatayspor bu grubun tek şampiyon adayıdır ve şampiyon olacak tek takımdır.  

Aydınspor, güçlü kadro yapısıyla sahaya çıkarak ve devre arasında yaptığı takviyelerle kadrosunu daha da şekillendiren bir takımdı. O da hak ederek 1 puanla memleketine döndü. Genel olarak iki takımın ortaya koyduğu performans adil olarak beraberlik getirdi. Tokatspor maçında oynadığımız performansın çeyreğini sahaya yansıtsaydık bu maçı çok rahat kazanırdık” dedi.

Toplantıda daha sonra söz alan Hatayspor Antrenörü İlhan Palut da Aydınspor maçında iyi bir performans sergileyemediklerini, iç sahada kaybettikleri puanı deplasmanda mutlaka telafi edeceklerini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here