Başkan Cemal Çelik’e İGC’den Plaket

0
22

Geleneksel Dayanışma Gecesinde Eczane Teknisyenleri Bir Araya Geldi…
Başkan Cemal Çelik’e İGC’den Plaket

İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen dayanışma gecesi, İsa Taş Paradise’da büyük bir katılımla gerçekleştirildi. İskenderun ve çevre illerde görev yapan eczane teknisyenleri ile iş dünyasından ve sivil toplum kuruluşlarından önemli isimlerin yer aldığı gece, nezih bir atmosferde gerçekleşti.

Geceye katılan Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik, yaptığı konuşmada teknisyenlere ve davetlilere hitap ederek, eczane teknisyenlerinin sağlık hizmetleri alanında üstlendikleri önemli rolü vurguladı. Çelik, 6 Şubat depremlerinde eczane teknisyenlerine, sahada verdikleri özverili hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundu.

Gecede ayrıca, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik’e plaket takdim etti. Atar, yaptığı konuşmada; “6 Şubat felaketini yaşadığımızda eczane teknisyenleri, sahada ilaç ve destek hizmetleri sunarak insanlara büyük katkı sağladılar. Bu hizmetlerinden dolayı kendilerine minnettarız” dedi.

Etkinliğe Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu’na bağlı Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis, Hatay, Adıyaman ve Mardin’den gelen eczane teknisyenleri de katılım sağladı. Federasyona bağlı dernekler adına Federasyon Başkanı Cemal Çelik’e, eczane teknisyenlerine yönelik yaptığı çalışmalar ve katkılarından dolayı plaketler sunuldu.

Geleneksel dayanışma yemeği, yerel sanatçı Göksel Gök’ün seslendirdiği hareketli türkülerle coşkulu anlara sahne oldu. Katılımcılar, halaylar çekerek ve eğlenerek keyifli bir akşam geçirdi. Gecenin sonunda tüm davetliler, birlik ve dayanışmanın önemini bir kez daha pekiştirmenin mutluluğuyla ayrıldı.

Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu Olağan Genel Kurulunda Cemal Çelik Yeniden Başkan Seçildi

Akdeniz Eczacı Teknisyenleri Federasyonu, İsa Taş Plaza’da düzenledikleri bir geceyi takiben İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis, Hatay, Adıyaman ve Mardin’den Eczacı Teknisyenleri derneklerinin katılımıyla gerçekleşen genel kurulda, federasyon üyeleri tek listeyle seçime giderek mevcut başkan Cemal Çelik’i bir kez daha başkanlık görevine getirdi.

Başkan Cemal Çelik, kongre sonrasında yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek; “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Mesleğimizin hak ettiği değeri görmesi ve meslektaşlarımızın sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here