İGC’den Dr. Emin Turhan’a Plaket

0
8

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, bölgede sağlık alanında ürettikleri katma değer, bölge halkının başka şehirlere gitmesine gerek bırakmamak adına yaptıkları yatırımlar nedeniyle Gelişim ve Palmiye Hastaneleri Tıbbi Direktörü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emin Turhan’a plaket takdim etti.

Başhekimlik görevini yürüttüğü süre içerisinde önemli başarılara imza atan Dr. Emin Turhan, kısa bir süre önce Gelişim ve Palmiye Hastaneleri Tıbbi Direktörlüğü görevine getirilmiş, Başhekimlik görevini Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr Erdem Turhan’a devretmişti.

İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, özellikle pandemi ve deprem sonrası süreçte önemli fedakarlıklarda bulunan, bölgede ihtiyacı büyük oranda hissedilen uzmanlık dallarını Gelişim ve Palmiye Hastanelerine kazandırılmasında büyük emeği olan Tıbbi Direktör Uzman Doktor Emin Turhan’a plaket verdiler.

Gelişim ve Palmiye Hastaneleri Tıbbi Direktörü Uzman Doktor Emin Turhan, plakete layık gördükleri için İGC Başkanı Diyap Atar’a teşekkür ederek, bölgede uzun yıllar sağlık yatırımlarının zayıf olması nedeniyle yüzlerce kişinin yollarda çile çektiğini ve hatta kalp krizleri başta olmak üzere bir çok nedenden dolayı da vefat ettiğini hatırlatarak, Gelişim ve Palmiye hastaneleri olarak bu sorunları ortadan kaldırmak adına yatırımları sürdürdüklerini söyledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here