İskenderunspor Kepez’den Galibiyetle Döndü: 3-1

0
31

Turuncu-Mavilileri deplasmanda galibiyete taşıyan golleri Volkan Fındıklı (k.k.), Mohammed Khalil ile Muhammet Beşir atarken, Kepezspor FK takımının tek golünü Emre Can Atilla kaydetti…

Nesine 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, başarılı sonuçlarına bir yenisini daha ekledi. Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, Antalya deplasmanında Kepezspor FK takımını kendi saha ve seyircisi önünde 3-1 mağlup ederek kente altın değerinde 3 puanla döndü.

Geçtiğimiz hafta sonu grubun iddialı ekiplerinden Batman Petrolspor’u devirerek adından söz ettiren İskenderunspor, bu hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Kepezspor’u da 3-1’lik skorla geçerek camiasının yüzünü güldürdü. Maçın henüz 11. dakikasında geriye düşen Turuncu-Mavililer müthiş bir geri dönüşle rakibini 3-1 mağlup etti ve hanesine altın değerinde 3 puan yazdırdı.

Kepez Hasan Doğan Stadında oynanan, Abdullah Volkan Aşkar, Mehmet Pekmezci ile İlker Ayten’in yönettiği karşılaşmada İskenderunspor’un gollerini 19. dakikada Volkan Fındıklı (k.k.), 47. dakikada Mohammed Khalil ve 51. dakikada da Muhammet Beşir attı. Ev sahibi Kepezspor’un tek golünü 11. dakikada Emre Can Atilla kaydetti.

Temsilcimiz İskenderunspor, Kepez deplasmanında alınan bu galibiyetin ardından puanını 11’e yükseltti ve klasmanda da 6. sıraya kadar yükseldi. İskenderunspor’un vefakar taraftarı, takımını Kepezde’de yalnız bırakmadı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here