HBB’den Gece Mesaisi

0
6

Kentin yeniden ihyası için çalışmaları hızlandıran Hatay Büyükşehir Belediyesi 7 gün 24 saat mesai anlayışıyla gece gündüz demeden vatandaşa hizmet ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi 6 Şubat depremleriyle ağır yara alan Hatay’ın yeniden ihya ve inşası hedefiyle başlatılan çalışmalar kapsamında ihtiyaç ve sorunları sahada tespit ederek anında müdahale ediyor.

HBB Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon, Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Çevre Koruma ve Kontrol, Ulaşım ile Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler tespit ve çözüm çalışmalarını aynı anda yürüterek meydana gelen çirkin görüntü, çevre kirliliği, ulaşım aksaklıkları gibi yaşanan olumsuzluklara hızlı bir şekilde müdahale ediyor.

Kentin ihtiyaçları ve vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren HATSU ekipleri, kent genelinde tıkanan yada sorunlu olan atık su bacalarına müdahale ederken Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi başkanlığı ekipleri de ulaşımın aksamasına neden olabilecek noktalarda yol bakım ve onarımı yaptı.

Fen İşleri, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Çevre Koruma ve Kontrol daire başkanlıklarını bağlı ekipler de gece boyunca peyzaj, çevre düzenlemesi, temizlik ve bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here