Mert Üs Yeniden Başkan Seçildi!

0
12

CHP İl Gençlik Kolları Seçimi Yapıldı
Mert Üs Yeniden Başkan Seçildi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Gençlik Kolları Genel Kurulu hafta sonu gerçekleştirildi. Hatay 17. Olağan İl Gençlik Kongresi’nde mevcut başkan Mert Üs, tek aday olarak kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

CHP İl Başkanı Hakan Tiryaki, yeniden seçilen Mert Üs için; “Mert Üs kardeşimiz yeniden Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı seçilmiştir. Kendisini ve yönetimini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yıllardır partinin bir neferi olarak mücadele ettiklerini ve etmeye de devam edeceklerini ifade eden Mert Üs de yaptığı açıklamada; “Yıllardır emek verdik ve bir dönemin daha sonuna geldik. Her dönem bir diğerini besler, büyütür, geliştirir, değiştirir. Bu dönem de bizim için zor sancılı bir dönemdi. Büyük bir felaket yaşayan şehrimizin her canı canımız, her ihtiyacı ihtiyacımızdı, bizler bıkmadan usanmadan çalıştık, her insanımızı dinledik, çözüm ürettik, sahada kalmanın, insanlara çare olmanın kıymetini halkçı yanımızda bir kez daha gördük, gösterdik.

Halkımızın takdiri ile son yapılan belediye seçimlerinde de bunun ekmeğini yedik. CHP artık Türkiye’de birinci partidir. Mecliste iktidarımızı göreceğimiz günler de yakındır. Burada emek var, alın teri var, liyakat var, burada çalışmak var, Ata’sına layık olmaya çalışan gençler var.

Dinlenmeden Çalışacağımızı Günler Geldi…

İşte o gençler bizleri iktidara getirecektir. Sizlere ve çalışma azminize sonsuz güveniyorum. Ata’mızın gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğimize söz veriyorum. Benimle bu yolda yürüyen gençlerimize, partimizdeki emekçilere, desteğini bizden asla esirgemeyen büyüklerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışma devri bitti artık hiç ‘dinlenmeden çalışacağımız’ günler geldi.

Sözlerimi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleri ile tamamlamak istiyorum. ‘…Zafer, Zafer Benimdir diyebilendir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyebilendir…” ifadelerini kullandı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here