Yükselme Hedefi ile Gözler Batman Maçında!

0
11

Nesine 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, 5. hafta müsabakasında grup üçüncüsü, zirvenin yakın takipçisi Batman Petrolspor’u konuk edecek. Turuncu-Mavililer Batman temsilcisini 29 Eylül Pazar günü, Kırıkhan İlçe Stadında saat 15.30’da ağırlayacak.

Ligde 4’üncü hafta sonunda 5 puan toplayabilen ve kendisine 11. sırada yer bulan temsilcimiz İskenderunspor, önceki gün başladığı Batman Petrolspor maçının hazırlıklarına dün de devam etti. Teknik Direktör Gürken Aslan önderliğindeki çalışmalarla Batman Petrolspor maçının hazırlıklarını sürdüren Turuncu-Mavililer zirvenin yakın takipçisi olan rakiplerine bir sürpriz hazırlamak ve elleri boş göndermek niyeti ile çalışmalarını sürdürüyor.

Temsilcimiz İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu İnegölspor ile İnegöl İlçe Stadında oynadığı karşılaşmada 1-1 berabere kalarak haftayı bir puan ile kapatmıştı. Ligde 4 haftalık periyot sonunda 1 mağlubiyeti, 1 galibiyeti 2 de beraberliği bulunan Turuncu-Mavili ekip 4. hafta sonunda 5 puana ulaşarak klasmanda 11. sırada yer aldı.

İskenderunspor’da, İnegölspor maçında kırmızı kart gören Ulaş Zengin kart cezalısı olduğu için Batman Petrolspor maçında forma giyemeyecek. İskenderunspor-Batman Petrolspor mücadelesi 29 Eylül Pazar günü Kırıkhan Stadında saat 15.30’da başlayacak.

İskenderunspor’un Kalecileri Kenan Kurt’a Emanet

Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor’un kalecileri de başarılı çalıştırıcı Kenan Kurt’un önderliğinde hazırlıklarını sürdürüyor Geçmiş yıllarda Hatayspor başta olmak üzere, Çanakkale Dardanelspor, İskenderunspor ile Ceyhanspor’un da aralarında bulunduğu çok sayıda kulüplerde profesyonel spor yaşantısı olan, İskenderun doğumlu 41 yaşındaki kaleci antrenörü Kenan Kurt, İskenderunspor’un kalecilerini çalıştırmaya devam ediyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here