Kaymakam Demiryürek’ten Rektör Depci’ye Veda Ziyareti

0
7

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Resmi Gazetede yayımlanan atama kararnamesi ile Kırşehir Valiliğine atanan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i misafir etti.

Cumhurbaşkanı tarafından Kırşehir Valisi olarak atanan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, 23 Eylül Pazartesi Günü Rektör Depci’ye veda ziyaretinde bulundu. İSTE Rektörlük makamında sohbet havasında geçen veda ziyareti, Kaymakam Demiryürek’in hatıra defterine yazı yazması ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in nazik veda ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Depci; “Göreve geldiği günden bu yana, özellikle 6 Şubat depremlerinin ilk anından itibaren bölgeden hiç ayrılmadan omuz omuza gece gündüz mesai yaptığım ve İskenderun’umuza değer katan; Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Kırşehir Valisi olarak atanan Murat Sefa Demiryürek’i yürekten kutlar, yeni görevinin hayırlara vesile olmasını canı gönülden dilerim” dedi.

Görev yaptığı süre boyunca Rektör Depci ile bir iş birliği içinde çalıştıklarını belirten Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ise; “İskenderun ve çevresine katkılarından dolayı Rektör Depci ve İSTE Ailesi’ne teşekkür ediyorum. Rektörümüze ve ekibine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here