İnegöl’den 1 Puanla Döndü, Hafta Sonu Batman Petrolspor’u Ağırlayacak

0
31

Nesine 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, 4. hafta sonunda 5 puana ulaşarak, kendisine klasmanda 11. sırada yer buldu. 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberliği bulunan Turuncu-Mavili ekip 5. hafta müsabakasında zirve takipçisi Batman Petrolspor’u konuk edecek.

Temsilcimiz İskenderunspor, geride kalan 4 haftalık periyotta istenilen düzeyde bir performans gösteremedi. 1 Mağlubiyeti, 1 galibiyeti 2 de beraberliği bulunan Turuncu-Mavili ekip 4. hafta sonunda 5 puana ulaşarak 11. sırada yer aldı.

Grupta liderliği 10 puana yükselen Anagold 24 Erzincanspor ele geçirdi. Yine 10 puanı blunan GMG Kastamonuspor, ikinciliğe düşerken, 9 puanı bulunan Batman Petrolspor ise 3. sırada zirveyi yakından takip ediyor.

İnegölspor Deplasmanından 1 Puanla Döndü

Nesine 2. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu İnegölspor ile İnegöl İlçe Stadında oynadığı karşılaşmada 1-1 berabere kalarak haftayı bir puan ile kapattı.

Serkan Pınar, Mehmet Şenkaya ile Abdulkadir Yılmazoğlu hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ev sahibi İnegölspor’un golünü 6. Dakikada Fatih Aktay, temsilcimiz İskenderunspor’un golünü de 51. dakikada Serdarcan Eralp attı.

İskenderunspor’un ileri uç adamları ellerine geçirdiği önemli gollük pozisyonları cömertçe harcarken, ev sahibi İnegölspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynamasına rağmen 1 puana sevindi.

Bir hayli zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada İnegölspor’dan Alican Özfesli 86. dakikada ve Yusuf Tursun da 90+3. dakikada kırmızı kart gördüler. İskenderunspor’dansa Ulaş Zengin 69. dakşkada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Nesine 2. Lig Beyaz Grupta 5. hafta mücadelesi de bu hafta sonu oynanacak. Turuncu-Mavili ekibimiz, Kırıkhan İlçe Stadında Batman Petrolspor’u ağırlayacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here