Metin Önde Dualarla Uğurlandı

0
8

Önceki gün vefat eden Çelik-İş Sendikası eski Başkanlarından Metin Önde, Kırıkhan Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yusuflu Köyü Mezarlığına defnedildi.

Pazar gecesi aniden kalp spazmı şikâyeti ile Belen Devlet Hastanesine giden Önde, tahlillerin yapılma aşamasında tekrar fenalaşarak yoğun bakıma alındı. Sendikacı Önde tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yumdu.

Önde için Pazartesi günü öğle namazının ardından cenaze töreni gerçekleştirildi. Cenaze törenine ailesi ve yakınları, Öz Çelik-İş Sendikası eski Genel Başkanı Cengiz Gül, İskenderun Belediyesi önceki dönem Başkanı Fatih Tosyalı, MHP İskenderun İlçe Teşkilatı Başkanı Turhan Bozkurt, İyi Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ile dava arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Metin Önde Kimdir?

1961 yılında Kırıkhan’da doğdu. Evli, 3 çocuk babası olan Önde, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatında uzun yıllar aktif görevler üstlendi. İsdemir’de de görev yaptı. Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığı ile Türk Metal Sendikası Şube başkanlığı görevlerinde bulundu. 2016 yılında emekli olan Önde 22 Eylül 2024 yılında vefat etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here