İskenderun’da ‘Kapalı Atış Poligonu’ Açılacak

0
4

Atlı Spor Kulübü İşletmecilerinden Hatay’da Bir İlk!
İskenderun’da ‘Kapalı Atış Poligonu’ Açılacak…

İskenderun Atlı Spor Kulübü İşletmecilerinden Mustafa Yener, yeni projeleri olan ‘Kapalı Atış Poligon’unu en kısa sürede İskenderunluların hizmetine sunacaklarını söyledi.

İşletmeciliğini yaptığı Cihangir Kebap&Büryan’da öğle yemeğinde İskenderunlu basın mensuplarını ağırlayan Mustafa Yener, yeni projeleri hakkında bilgiler verdi. Hatay’da bir ilki gerçekleştireceklerini ifade eden Yener, böyle bir sosyal donatıyı İskenderunlulara kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Kapalı Atış Poligonu işletmelerinin temelini birkaç ay içerisinde atmayı planladıklarını belirten Yener; “İskenderun için, gençlik için, bizim kendi halkımız ve vatandaşımız için, İskenderun Atlı Spor Kulübü ailesi olarak bölgemizde eksik olan ve olması gereken bir faaliyet alanı ile ilgili kısa bir bilgi vereceğim. Biliyorsunuz depremden sonra büyük bir felaket yaşadık. Tekrar ayağa kalkmaya ve bütün iş insanları olarak, esnaf olarak, vatandaş olarak yaralarımızı sarıp yolumuza devam ediyoruz. Hayatımız devam ediyor.

Biz de bu süreçte İskenderun Atlı Spor Kulübü ailesi olarak şirketimizle bir karar aldık ve İskenderun’da gençliğin merkezi haline gelecek, 7’den 70’e bütün herkese ağırlayabileceğimiz ‘Kapalı Atış Poligonu’ için bugün bir yola çıkıyoruz. Ve bu Kapalı Atış Poligonunda 25 metre mesafede, günde yaklaşık olarak 200-250 insanın atış yapabileceği bir merkez yapmaya niyet ettik ve bugün de bunun ilk toplantısını gerçekleştirdik.

Ve aynı zamanda İskenderun’un ‘Silah Satış Merkezini’ de bu alanın içerisinde Allah nasip ederse tüm vatandaşlarımıza hizmetine sunacağız.

Bizim kendi Türkiye’de üretilen yerli fabrikalarımızda bir çıkan, Sarsılmaz, Canikli vesaire bu tarz fabrikaların, silah üretim fabrikalarının da bayilikleri ile ilgili ön görüşmelerimizi bitirdik. Ve bu silah satışı merkezini de İskenderun’da sizler değerli halkımızla inşallah bu projeyi hayata geçireceğiz.

Şimdi ateş poligonuyla alakalı kendimize ait olan iki tane Deniz Alayı, Şekere mevkisinde arazimiz var. Ve Nardüzü’nde de bir arazimiz var. Bunun ikisi üzerinde ve burada bir otopark sorunu olacağı için ikisi üzerinde çalışmalarımızı yapıyoruz. İçerisinde yeşil alanları olan, bekleme alanı olan ve otopark sorunu olmayacak bir yerde çalışmalarımızı yapıyoruz. Hedeflerimizde 2025 yılının Ocak ayında Allah nasip ederse bu işletmemizin temelini atacağız.

Bu süre zarfında da mimari çalışmalarımız, görsel çalışmalarımız ve işletmenin hangi şekle gireceğine dair tasarımlarımızı sosyal medya hesaplarımızda sizlerle paylaşacağız.

Kapalı da şu anda bizim birinci hedefimiz 25 metrede. İleriki dönemde açık alanda da atış poligonlarıyla ilgili çalışmalarımız olacaktır. Hatay’da şu anda böyle bir merkez yok” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here