Gaziler Günün Etkinliklerle Kutlandı

0
4

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından “Mareşal Rütbesi ve Gazilik” unvanının verilişinin 103. Yıldönümü ve Gaziler Günü dolayısıyla İskenderun’da bir dizi etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler çerçevesinde Atatürk Anıtına çelenk sunulurken, daha sonra Gazilere ve ailelerine yönelik bir kahvaltı programı tertip edildi.

Atatürk Anıtı Alanında düzenlenen programda Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği ile Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Ata’mızın manevi huzuruna çelenk sunuldu. Sonrasında aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu yapılarak, hep birlikte İstiklal Marşımız okundu.

Törene, ilçe protokolünün yanı sıra Muharip Gaziler Derneği, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkan ve üyeleri, daire amir ve müdürleri, askeri ve mülki erkân ile şehit yakınları, gaziler ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Buradaki törenin ardından Protokol üyeleri, İskenderun Belediyesi tarafından Millet Parkı’nda düzenlenen kahvaltılı sohbette gazi ve şehit aileleriyle bir araya geldiler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here