Cemnur Tesisleri İşletmesinin Düğün Salonu ve Halı Saha Tesislerinin Faaliyetlerine Son Verildi

0
72

Cemnur Tesisleri İşletme Sahibi Yıldırım Alpay, Cemnur Tesisleri İşletmesinin Düğün Salonu ve Halı Saha Tesislerinin faaliyetlerine son verdiklerini duyurdu.

Yaptığı yazılı bir açıklamada, sebepleri ile birlikte tesisi kapatma haberini kamuoyuyla paylaşan Alpay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“İskenderun’da yaklaşık 22 yıldır hizmet veren Cemnur tesisleri bizlerin 22 yıldır ekmek teknemiz diye baktığımız, bu süreçte İskenderun’un bir değeri ve markası haline gelen, gözümün nuru olan Cemnur Tesisleri İşletmemizin Düğün Salonu ve Halı Saha Tesislerinin bu pazar itibariyle faaliyetlerine son vereceğiz. Bu durum bizleri tabiki üzdü fakat ön görmediğimiz bir durum değildi. Seçim dönemi bir taraf seçmeli ve bu seçiminde kendimiz için değil İskenderun Sevdamız için olması gerektiğine her daim inadık ve bunuda bir kez daha göstermek gerektiğini dile getirmek istedik.

Cumhur İttifakını sonuna kadar destekleyerek bazı kesimleride karşımıza almış olduk.  Sonuç olarak bir tarafı desteklerken bir bedel ödenecekti. ve bu bedel bu şekilde şahsıma fatura edildi. Olsun, biz bunları İskenderun ve Hatay’ın geleceği için yaptık. Evet, İşletmemizin kapanması bizi ve ailemizi üzdü. Fakat hayatta en önem verdiğimiz şeyler; bir insanın doğumu, ölümü arasında geçen ahir ömrü ve sonrasında  anılarda şeref ve haysiyeti ile anılmasıdır. Biz sözümüzü önce  Rabb’imin rızası sonrada şehrimiz için tuttuk. Konuyla İlgili tüm dost, arkadaşlarımında bilgi sahibi olmasını istediğim için sizlerlede paylaşmak istedim. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla selamlıyor, hayırlı günler diliyorum.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here