TASKK İlk Bölgesel Toplantısını Hatay’da Yaptı

0
10

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK), yönetim kurulu 2024-2025 Futbol Sezonu ilk bölgesel toplantısını Hatay ASKF binasında yaptı.

Toplantıya, TASKK Genel Başkan Vekili Şener Aydın, Genel Sekreter Abdullah Alburan, Genel Koordinatör Remzi Ay, Genel Merkez YK Üyeleri Mithat Ertaş ve Ahmet Bozan, Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün,  Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa, Elazığ, Diyarbakır, Malatya ve Nevşehir ASKF başkanları katıldı. Toplantıya ayrıca, Hatay Futbol Temsilcisi, Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı, ASKF yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

Bölgesel sorunların tartışıldığı ve çözümler oluşturulduğu toplantı çok verimli geçti. TASKK genel başkan vekili Şener Aydın, bölgesel toplantının ilkini Hatay’da yapmanın önemine değindi.

Aydın; “6 Şubat 2023 depreminin ardından kaybettiğimiz eski Hatay ASKF Başkanımız Mehmet Öztürk ve kıymetli eşine, ayrıca depremde kaybettiğimiz tüm insanlarımıza rahmet diliyorum. Allah böyle bir felaketi dünyanın hiç bir yerinde bir daha yaşatmasın” diye konuştu.

ASKF Başkanlarını bir-bir dinleyen Şener Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, sorularının bir kısmını anında yanıtlarken, diğer sorunları net olarak en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını dile getirdi.

Toplantı sonrası 6 Şubat depreminde vefat eden rahmetli başkan Mehmet Öztürk ve eşinin mezarı başında Kuran-ı Kerim hatmi yapılarak, mezara gül konuldu. Ardından Dursunlu Mahallesinde oluşturulan Mehmet-Fedva Öztürk Konterynır konaklama sitesi gezildi. Günün anısına Hatay ASKF Başkanı Haluk Görün, Genel Başkan Vekili Şener Aydın’a plaket sundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here