Eğitim-Sen’den Hak Arayışındaki İşçilere Tam Destek!

0
21

Eğitim-Sen İskenderun Şube Başkanı Mustafa Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri, günlerdir hakları için direnen Yolbulan ve Befesa Silverment işçilerini ziyaret ederek desteklerini gösterdi.

Çelik İş Sendikasında örgütlü Yolbulan Metal ve Disk Birleşik Metal İş Sendikasında örgütlü Befesa Silvermet işçilerinin günlerdir devam eden hak arayışlarında yanlarında olduklarını ifade eden Ünsal, grevdeki işçilerle her platformda dayanışmayı sürdüreceklerini vurguladı.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Eğitim Sen İskenderun Şube Başkanı Mustafa Ünsal; “Eğitim Sen İskenderun Şubesi olarak, İskenderun Organize Sanayi bölgesinde greve giderek hakları için direnen Çelik İş Sendikasında örgütlü Yolbulan Metal işçilerini ve Disk Birleşik Metal İş Sendikasında örgütlü Befesa Silvermet işçilerini ziyaret ederek haklı mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu, emekçilerin hakları için birlikte mücadelesindeki kararlılığımızı belirttik.

Ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz ve yüksek enflasyon koşullarında işçilere önerilen rakamları tek kelime ile vicdansızlık olarak değerlendiriyoruz. Yıllardır emek ve demokrasi mücadelesi veren bir sendika olarak grevdeki dostlarımızla her platformda dayanışmayı sürdüreceğiz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here