Gençlik ve Spor Bakanı Bak’tan Hatay Stadı Müjdesi

0
13

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak; “Hatay Stadını Yeni Sezona Yetiştirmek İçin Gayret Göstereceğiz”

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 6 Şubat 2023’teki depremlerden etkilenen Hatay Stadı’nı yeni sezona yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Bak, Hatay ziyaretleri kapsamında spor tesislerini inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Bak, zemin etütlerinin önemine vurgu yaparak, Hatay’a Süper Lig’de başarılar diledi. Bakan Bak, daha sonra Hatay Stadı’nda da incelemede bulundu. Burada gazetecilere açıklamada yapan Bak, Hatay ziyaretleri kapsamında buradaki spor tesislerini gözden geçirdiklerini söyledi.

Stadın durumuna ilişkin bilgiler de veren Bak; “Tabii Hatay Stadı’nın durumunu özellikle herkes merak ediyor. Deprem sonrası büyük yapıların konuları çok önemli, iyi etüt edilmesi gerekiyor. Onlara uygulanacak teknolojik hususun, metodun iyi etüt edilmesi gerekiyor. Malumunuz büyük depremin ardından meydana gelen depremlerle beraber zeminin oturması ve böylesine büyük yapıların biraz zamana ihtiyacı oluyor. Biz de jeolojik etütlerini uzmanlara yaptırdık ve inşallah çok yakın bir zamanda, çok kısa bir sürede ihalesini yapıp Hatay Stadı’mızı tekrar yeni sezona yetiştirmek için gayret edeceğiz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here