İskenderunspor Kente Döndü!

0
28

Yeni sezon öncesi ikinci etap çalışmasını Afyonkarahisar’da tamamlayan TFF 2. Lig temsilcimiz İskenderunspor, üç günlük iznin ardından Pazartesi akşamı İskenderunspor Mehmet Kurt Tesislerinde toplanarak çalışmalarına yeniden başladı. Turuncu-Mavili ekip sezonun ilk maçında 1 Eylül Pazar günü Kırıkhan’da Tuzlaspor’u ağırlayacak. İskenderunspor 1 Eylül’deki maça kadar antrenmanlarını İskenderun’da sürdürecek.

TFF 2. Lig temsilcimiz İskenderunspor, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen 2. Etap Kamp çalışmalarının ardından kente döndü. Turuncu-Mavili ekip 1 Eylül’deki sezonun ilk maçına kadar hazırlıklarını İskenderunspor Mehmet Kurt Tesislerinde gerçekleştirecek.

2024-2025 Sezonu öncesinde değerlendirmelerde bulunan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, yeni sezon için daha güçlü ve yine play-off hedefi ile bir kadro kurduklarını söyledi.

Çok Büyük Kaynak Harcadık…

Stadın yıkılması ve yerine yenisinin yapılmaması nedeniyle takımın kaybının çok olduğuna vurgu yapan Bolat, takımın daha iyi ve daha başarılı olabilmesi için satış konusunda girişimlerde bulunduklarını, ancak ciddi bir alıcının çıkmaması üzerine yeni sezon hazırlandıklarına başladıklarını kaydetti.

Destek noktasında bekleneni göremediklerini de anlatan Başkan Hakan Bolat; “Biliyorsunuz ki serzenişte bulunmuş ve takımı satmak istemiştik. Fakat ciddi bir alıcı çıkmadığı için devam ettik. Statsız devam etmek çok zor! Biz de bu arada stat olmadan Birinci Lige çıkmak için çok büyük kaynak harcadık. Keşke harcamasaydık da stattın bitmesini bekleseydik. Bu sene veya gelecek sene stat açıldığında böyle bir olayın içine girseydik daha iyi olabilirdi!” şeklinde konuştu.

Katan Mahmut’a Doğum Günü Pastası

Antrenmanlar sürerken takımın moral ve motivasyonunun üst düzeyde olması için çeşitli etkinlikler de düzenleniyor. Bu bağlamda, takım kaptanlarından Mahmut Bilir’in doğum günü coşku ve heyecanla kutlandı. Gerçekleştirilen akşam antrenmanı sonrası Kaptan Mahmut’un doğum günü münasebetiyle teknik heyet, oyuncular ve destek ekibinin katılımı ile pasta kesildi ve minik bir kutlama gerçekleştirildi.

İskenderunspor Kaptanlarından Mahmut Bilir’in doğum gününü en içten dileklerimizle kutlar, başarı dolu yıllar dileriz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here