Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor!

0
18

TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İskenderunspor yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği İkinci Etap Kampı ile sürdürüyor. Turuncu-Mavililer kamp kapsamında yaptığı hazırlık maçında İnegölspor ile 0-0 berabere kaldı.

Yeni sezon için hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren İskenderunspor, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren Turuncu-Mavili temsilcimiz kamp kapsamında hazırlık maçlarına da başladı. Önceki gün Beyaz Gruptaki rakiplerimizden İnegölspor ile antrenman maçında karşı karşıya gelen İskenderunspor müsabakayı 0-0 tamamladı.

İskenderunspor Teknik Direktörü Gürkan Aslan, hazırlık maçlarının eksikleri görmek adına iyi olduğunu, bu tür maçlarda ellerindeki tüm futbolcuları kullandıklarını ve takımın durumunu daha iyi gördüklerini kaydetti.

2024-2025 Sezonunun ilk haftasında 1 Eylül Pazar günü sahasında Tuzlaspor’u ağırlayacak olan Turuncu-Mavili takım, dün de hazırlıklarını sabah salonda gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü, akşam ise sahada taktik antrenmanı gerçekleştirdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here