Atakaş Hatayspor, Galatasaray’a Sürpriz Hazırlıyor!

0
16

Süper Lig temsilcisi Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında, deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-Beyazlılar, Süper Ligin açılış maçında Galatasary’a sürpriz yapmak istiyor.

Geçen sezonu düşme hattından son anda kurtularak geride bırakan Atakaş Hatayspor, yeni sezona da ilk hafta deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray’ı mağlup ederek sürprizle başlamak istiyor.

Yeni sezonda taraftarlarına çok daha iyi bir Hatayspor izlettirmeyi amaçladıklarını dile getiren Teknik Direktör Özhan Pulat; “Bunun için futbolcularımla birlikte elimizden geleni yapıyoruz. Uzun vadeli hedefimiz Süper Lig’de en iyi sıralamalarda yer almak. Bu hafta ki hedefimiz ise Cuma günü deplasmanda oynayacağımız Galatasaray karşısında galip gelerek, lige sürprizle başlamak” dedi.

Öte yandan Bordo-Beyazlı taraftarlar da Galatasaray maçı öncesi Osman Çalgın Tesislerini ziyaret ederek, Kulüp Başkanı Levent Mıstıkoğlu ve Taraftar Sorumlusu Yönetici Abdulgani Doğruca ile bir araya gelerek başarılar dileğinde bulundular. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here