Kızılay İskenderun Ekibi, Muhtarlar Aracılığıyla İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor

0
23

Bölgemizde yaşanan depremin ardından ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarını aralıksız sürdüren Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesi, muhtarlarla yaptıkları istişareler sonucunda ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelere kıyafet dağıtımını mahalle muhtarları aracılığıyla yapmaya devam ediyor.

Kızılay İskenderun Şubesi ekibinin yaptığı çalışma ve yardımların takdire şayan olduğunu ifade eden İskenderun Muhtarlar Derneği, özveriyle hizmet veren Kızılay’ı ziyaret ederek başkan ve ekibine teşekkür etti.

Yazlık kıyafetler, hijyen setleri ve yeni doğan bebek setleri gibi malzemeleri, Mahalle Muhtarları aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Kızılay ekibinin her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında yer aldığını ifade eden muhtarlar, Kızılay ekibine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi ve Kızılay Şube Başkanı Recep Sivri ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Bağışçı kuruluşlardan temin edilen malzemeleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmayı sürdürdüklerini ifade eden Kızılay Şube Müdürü Seden İlhan, bağışçı kuruluşlardan temin edilen malzemelerin hızla depolara indirildiğini ve muhtarlar aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını belirterek; “Yazlık kıyafetlerin yanı sıra diş fırçası gibi hijyen kitlerini de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Şu anda gıda, kıyafet ve hijyen seti talepleri de alıyoruz ve bu taleplere göre yardımlarımızı yönlendiriyoruz” dedi.

Geçtiğimiz hafta İskenderun Devlet Hastanesi’ne yönelik yapılan yardımlar hakkında da bilgi veren İlhan; “Yeni doğan servisine 112 adet ‘yeni doğan’ seti verdik. İçerisinde kıyafetler, biberonlar, emzikler var. Yeni doğan setimiz, Kız ve erkek olarak altı parça kıyafet, biberon ve emzikten oluşuyor. Poşetler halinde yeni doğan çocuklarımızın annelerine teslim ediyoruz” diye konuştu.

Mahalle Muhtarları da, Kızılay Şubesi tarafından kendilerine ulaştırılan malzemelerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında önemli rol oynadıklarını belirterek, şube başkanı ve çalışanlarına bir kez daha teşekkür etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here