Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden İGC’ye Teşekkür Ziyareti

0
25

İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ni ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında basın mensuplarını bilgilendirdiler. Dernek Başkanı Ahmet Taş ve yönetim kurulu üyelerini İGC Başkanı Diyap Atar ve basın mensupları ağırladı.

Ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden İGC Başkanı Diyap Atar; “Derneğin çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve destekliyoruz. Gönüllülük esasına dayanarak bu işi yapmak kolay değil. Derneğe katkımız ve desteğimiz her zaman sürecektir. Başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Taş ise; “Depremden bu yana özellikle annesi babası vefat eden çocuklarımızı yalnız bırakmıyor ve her türlü maddi manevi desteği sağlıyoruz. Biz bu yardımları tamamıyla yönetimdeki gönüllü arkadaşlarımızla yapıyoruz. Sağ olsunlar yardımlarımızı gören birçok kişi, kurum ve kuruluşta katkı veriyor. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada aynı hassasiyetle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere destek olan tüm gazeteci dostlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here