Protokol Şehitlik Ziyaretinde Buluştu

0
27

İskenderun’da Kurban Bayramı arifesinde protokol, askeri ve sivil erkan, siyasi parti temsilcileri ile STK temsilcileri, Asri Mezarlığı’ndaki Şehitlik’i ziyaret ederek, aziz şehitlerimizi mezarları başında andı.

Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, CHP Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Ak Parti Milletvekili Abdulkadir Özel,  İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’in de aralarında bulunduğu protokol üyeleri, Şehit Aileleri Dernekleri ve şehit yakınlarının katılımıyla düzenlenen ziyarette bir araya geldi.

Şehitlikte bulunan kabirler başında dualar okundu ve saygı duruşunda bulunuldu. Ayrıca Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Törende, protokol üyeleri şehit kabirlerine karanfil bırakarak şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşattılar. Ziyaret sırasında şehit yakınlarıyla da sohbet edildi ve onların duygularına ortak olundu.

Bayram öncesi gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret, şehitlerimizin vatan için gösterdikleri fedakarlıkların ve aziz hatıralarının bir kez daha önemini vurguladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here