Yeni Kütüphane İçin Zemin Etüt Çalışmaları Başladı

0
47

Eski Doğum Evi Hastanesinin yerine yapılacak olan “Kütüphane Projesi” kapsamında zemin etüt çalışmaları başladı. Müjdeyi, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şahsi sosyal medya hesabından verdi.

Başkan Tosyalı paylaşımında; “Kentimizin en güzel noktalarından biri olan Eski Doğum Evi Hastanesi yerine yapılacak olan Kütüphane Projesi kapsamında zemin etüt çalışmalarımız başladı” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Şehrin Kalbi Olacak

İskenderun’a son derece modern bir kütüphane yapımı için çalışmaların başladığını belirten Tosyalı; “Şehrin kalbi olacak yeni kütüphane, eski doğumevi alanına inşa edilecek. Kütüphanemizin içerisinde, sergi alanları kafeler, toplantı salonları, kitap okuma birimleri, dijital kütüphane ve bir çok aktiveyi de içerisinde barındıracak donatılar mevcut olacak.

Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda projelerimizi bir-bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile projenin her aşamasında büyük katkıları olan Hatay Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Özel’e, İskenderunlu hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum. Kentimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Özdemir’den Teşekkür

Konuyla ilgili açıklama yapan İskenderun Kütüphane Müdürü Nebil Özdemir de; “Geri sayım başladı. Başta Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı olmak üzere tüm emeği geçenlere şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Bizler de İskenderun Gazetesi Ailesi olarak bu güzel projeye imza atan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here