İskenderun Yıldızspor Farklı Skorlara Devam Ediyor: 8-0

0
71

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Ligi (D) Grubunda play-off’ta mücadele etmeyi daha önce garantileyen İskenderun Yıldızspor’un farklı galibiyet serisi devam ediyor. Bölgemizin Başarılı Teknik Direktörlerinde Halit Yavuz’un çalıştırdığı şöhretlerden kurulu İskenderun Yıldızspor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada İcadiye Gençlikspor’u 8-0 mağlup etti.

Haftanın diğer karşılaşmalarında Arsuz İlk Adımspor, Bekbelespor’u 5-3 yendi. Grupta play-off’a oynayan takımlar arasında yer alan İskenderun Esenspor ise Sarısekispor’u 8-0 mağlup etti.

Bu sonuçların ardından İskenderun Yıldızspor puanını 24’e çıkartıp liderliğini sürdürürken, haftayı farklı galibiyetle kapatan İskenderun Esenspor da puanını 16’ya çıkartıp ikinci sırada yer aldı.

Hatay 2. Amatör Küme C Grubunda ise Arsuz Uluçınarspor, Azganlıkspor’u 7-0 yenerken, Aşkarbeylispor ile Asaşspor 4-4 berabere kaldı.

C Grubunda Arsuz Uluçınarspor puanını 24’e çıkartıp liderliğini sürdürürken, İskenderun Esenspor da 16 puan ile grupta ikinci sırada yer alıyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here