68’ci Yılımızda da Aynı Heyecanla Yolumuza Devam Ediyoruz!

0
72

gazete yıldönümü1İskenderun ve Hatay basınının köklü kuruluşlarından olan, kentin ilk gazetesi ‘İskenderun’ bugün itibariyle 67 yıllık yayın hayatını tamamladı. 68’nci yayın hayatına başlayan gazetemiz, İskenderun ve çevresine, Hatay’a ve Anadolu’ya kesintisiz olarak 67 yıldır hizmet verdi. 67 yıldır nasıl ki, halkın ve Hakk’ın sesi olduysak, bugün de aynı heyecanla toplumu aydınlatmaya, halkın bilgi edinme hakkını karşılamaya devam ediyoruz.

İskenderun Gazetesi’ne ilk günden bu güne emek veren yüzlerce ismin düşüncelerine, yüreğine ve kalemine teşekkür ediyoruz. Gazetemizin kurucusu merhum Suphi Levent’in önderliğinde yayın hayatına başlayan İskenderun Gazetesi, seksenli yılların ortalarından itibaren Rızkullah Terbiyeli’nin bayrağı devralmasıyla yayın hayatını sürdürerek bugünlere geldi.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli başta olmak üzere, Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli de gazeteye emek ve yön veren bir diğer isim oldu. Genel Yayın Yönetmenliğini Semir Bağırsakçı’nın, Haber Müdürlüğünü Meral Sadredin’in, Sayfa Editörlüğünü Helga Terbiyeli’nin ve Muhabirliğini de Zeki Kutlu’nun sürdürdüğü gazetemiz büyük özverisini yıllardır olduğu gibi bugünlerde de tüm zorluklara rağmen sürdürüyor.

Geniş köşe yazıları kadrosunun yer aldığı gazetemiz; tarafsız, dürüst ve medya etiğine bağlı yayın anlayışıyla her daim aranılan ve beğenilen gazete olma özelliğini sürdürmektedir. İskenderun Gazetesi, okurlarından, kamuoyundan, İskenderun ve Hatay halkından aldığı güç ve destekle yoluna devam edecektir. Ekip çalışması ve takım ruhuyla, her gün yeniden doğan gazeteniz İskenderun, güçlü ve etkin kadrosu ve köşe yazarlarıyla yine yerel gündemi sizlere gazete olarak ulaştıracak, her daim sesiniz ve sözcünüz olacaktır.

Bize manen ve madden destek olan tüm insanlara teşekkür ediyoruz. Ulu Önder Atatürk’ün laik Cumhuriyet anlayışı, anlayışımız, yolumuz, rehberimiz ve ışığımız olacak ve içimizdeki vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisi sonsuza dek yaşayacaktır…

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here