Belediye Gençlikspor U-19 Takımı Türkiye Finallerinde!

0
128

iskenderun bldspor u19-1İskenderun Belediye Gençlik ve Spor Kulübü U-19 takımı 5 Mayıs’ta (yarın) Gaziantep’te yapılacak Türkiye finallerine katılacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Kurt; “5 Mayıs’ta Gaziantep’te oynanacak olan U-19 Türkiye şampiyonası finallerinde tüm futbolcularıma güveniyorum. Başarılı olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İskenderun’u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bizlere her zaman destek olan Kulüp Başkanımıza, Yöneticilerimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

U-19 Türkiye Finallerine katılacak olan futbolcular ise yaptıkları açıklamada, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek; “İnşallah finallerden başarı ile döneceğiz. Gruplarda güzel maçlar yaptık. Allah’a çok şükür gruptan başarılı bir şekilde çıktık. Şimdi ise final müsabakalarına gidiyoruz. İnşallah bu final maçalarında da elimizden gelen çabayı gösterip İskenderun’a şampiyonlukla dönmeyi hedefliyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı açıklamada, U-19 takımını başarılarından dolayı kutlayarak; “Türkiye Finallerine giden U-19 takımıza başarılar diliyorum. Takımıza güveniyoruz. Bu başarıda emeği geçenleri tüm herkesi kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here