0
126

atso ziyaret1MKÜ Rektör Adayı Kaya, Hikmet Çinçin’i Ziyaret Etti

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Hasan Kaya, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’i ziyaret eden Rektör Adayı Kaya, Ekim ayı sonunda yapılacak olan Rektörlük seçimlerinde rektörlüğe aday olduğunu dile getirdi.

Kaya, seçimler sonrasında rektör seçildiği takdirde STK’larla ortak projeler yapacaklarını  dile getirerek; “Ulusal ve uluslararası camiada önemli bir yere sahip, tarihi ve kültürel değeri yüksek bir şehir olan Hatay’ın marka değerinin de geliştirilmesinde Üniversitemizin tüm paydaşlarla işbirliğine ve hatta öncülüğüne büyük bir ihtiyaç olduğuna inanmaktayız. Rektörlük görevine gelir isem Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak projelerde buluşacağız. Üniversitenin ve ilimizin gelişimi için çalışacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çinçin, Prof. Dr. Hasan Kaya’ya Rektörlük seçimlerinde başarılar diledi.

Ziyarete, MKÜ REktör Adayı Prof. Dr. Hasan Kaya’nın yanı sıra MKÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Kürtül, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Doç. Dr. Cengiz Yıldız ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Kahraman eşlik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here