3. Lig’de Cumartesi, 2. Ligde Pazar Heyecanı

0
69

spor-program2İlimizi profesyonel ligde temsil eden takımlarımızdan Kırıkhanspor, Payas Belediyespor 1975 ve Erzin Belediyespor, rakipleri ile bugün karşı karşıya gelirken, Körfez İskenderunspor ve Hatayspor ise rakipleri ile yarın kozlarını paylaşacaklar.

3. lig 1. grupta istikrarlı gidişini sürdüren ligin 5. sırasında yer alan Kırıkhanspor, Kızılcabölükspor maçını cezası nedeniyle Tarsus Burhanettin Kocamaz stadında tarafsız ve seyircisiz oynayacak.

3. Lig 2. Grupta kötü günler geçiren Payas Belediyespor ise, bugün deplasmanda Dardanelspor A.Ş. ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta sonu evinde aldığı yenilgi sonunda Teknik Direktör Mehmet Hakkı Hocaoğlu’nun istifasının ardından Payas ekibi bu maçta yardımcı antrenör Evrim Esendemir’in önderliğinde çıkacak.

3. Lig 3. grupta yer alan Erzin Belediyespor ise İstanbul Güngörenspor’u bugün İskenderun 5 Temmuz stadında ağırlayacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Erzin Belediyespor, sahası koşullara uygun olmadığı için maçlarını Reyhanlı ilçesinde yapıyordu. Erzin Belediyespor, TFF’ye yaptığı başvuru ile bu haftaki maçını İskenderun 5 Temmuz stadında yapacak.

Ligde oynadığı 7 karşılaşmada da bir türlü galibiyet yüzü görmeyen Körfez İskenderunspor, yarın evinde Konya Anadolu Selçukspor’u konuk ediyor. Sahaya kendini affettirmek ve taraftara galibiyet heyecanı yaşatmak için çıkacak olan Körfez İskenderunspor’un yöneticileri, tüm sporseverleri bu zorlu karşılaşmada takıma destek olmaya davet etti.

Ligde ilk beşte yer alan Hatayspor, yarın evinde Gölbaşıspor A.Ş.’yi konuk ediyor. Zorlu karşılaşma öncesi maç hazırlıklarını tamamlayan Hatayspor, sahaya galibiyet için çıkacak. Bu karşılaşmada da taraftar desteğini yanında görmek isteyen Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, bu uzun soluklu yolda zafere taraftarları ile beraber yürümek istediğini belirtti. Haftanın programı şöyle oldu:

Körfez İskenderunspor-Konya Anadolu Selçukspor

19 Ekim 2014 Pazar Saat: 15.30

İskenderun 5 Temmuz

Eser Birinci, Osman Karakaş, Soner Maraş

Hatayspor-Gölbaşıspor A.Ş.

19 Ekim 2014 Pazar Saat: 15.30

Antakya Atatürk Stadı

Hüseyin Altıntaş, Osman Gökhan Bilir, Gökmen Baltacı

Kırıkhanspor-Kızılcabölükspor

18 Ekim 2014 Cumartesi Saat: 15.30

Tarsus Burhanettin Kocamaz (Seyircisiz)

Yakup Bakır, Muammer Uçar, Eser Eti

Dardanelspor A.Ş.-Payas Belediyespor 1975

18 Ekim 2014 Cumartesi Saat: 16.00

Mimar Yahya Baş

Emre Abar, Serdar Mersinli, Hakan Betaş

Erzin Belediyespor-İstanbul Güngörenspor

18 Ekim 2014 Cumartesi Saat: 15.30

İskenderun 5 Temmuz

Bilal Emektar, Mustafa Aldemir, Mustafa Kınık

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here